hummer

ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

H infoLib μπορεί να σας προσφέρει λύσεις πληροφορικής, ειδικά προσαρμοσμένες για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των σύγχρονων τεχνολογικών απαιτήσεων σας. Εξειδικευμένο λογισμικό βάσεων δεδομένων, εφαρμογών αλλά και παραμετροποιημένες λύσεις επώνυμου λογισμικού. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος Silver συνεργάτης της Microsoft, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων για τις πλατφόρμες: Office 365, SharePoint, Azure, Dynamics, SQL Server κ.α., καθώς και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της EpsilonNET για την εμπορική πλατφόρμα PYLON (ERP-CRM).                                                                                                                  

button perissotera

bubble

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB, PORTALS, E-SHOP, SEO ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο. Λύσεις portals, e-shops, SEO analysis, social media κ.α. έρχονται για να ενισχύσουν και να προβάλουν την εταιρεία σας στην παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα του διαδικτύου. Δυναμικότητα και ευελιξία καθώς και διεύρυνση του εταιρικού σας ορίζοντα είναι μερικά από τα δυνατά σημεία του παγκόσμιου ιστού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με τις υπηρεσίες μας. Απευθυνθείτε σε εμάς και δείτε την εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο να αλλάζει μορφή καθώς θα ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας, προσφέροντας στου πελάτες σας μια ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και ευχάριστη εμπειρία μέσω web και social.

button perissotera

 

key

IT SUPPORT, ΝETWORK SECURITY, BACKUP, DΙSASTER RECOVERY, VOIP

Η infoLib μπορεί να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας για τον κατάλληλο σχεδιασμό, ανάπτυξη και μηχανογραφική υποστήριξη του δικτύου σας, των server και των υπολογιστών σας, του VOIP τηλεφωνικού σας κέντρου καθώς και όλου του εξοπλισμού πληροφορικών συστημάτων που διαθέτετε. Με τεχνολογίες αιχμής, προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις VPN, Backup και Disaster recovery, Network Security - monitoring καθώς και outsource network administration, με σύντομους χρόνους απόκρισης, εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετής εμπειρία. Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό σε συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές.

button perissotera

Η infoLib είναι μια σύγχρονη εταιρία πληροφορικής με μακρά προϋπηρεσία στο χώρο. Δημιουργήθηκε προκειμένου να στεγάσει επιχειρηματικά την κοινή προσπάθεια μιας έμπειρης και ισχυρής ομάδας συμβούλων, αναλυτών, εκπαιδευτών, μηχανικών ανάπτυξης λογισμικού και τεχνικών υποστήριξης δικτύων.

infolib certif partners Οι συνεργασίες μας με της κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής, μπορούν να σας εξασφαλίσουν την πρόσβαση στις βέλτιστες δυνατές λύσεις για την εταιρεία σας. Η infolib προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

deco

hummer

GDPR - IT CONSULTANCY - CYBERSECURITY

Η infoLib παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες εναρμόνισης των πληροφοριακών σας συστημάτων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Αξιοποιώντας την ευρεία εμπειρία μας σε ζητήματα ασφάλειας δικτύων και συνδυάζοντας τις κατάλληλες τεχνολογίες, προσφέρουμε υπηρεσίες GAP Analysis, Vunerability assesment και Penetration tests. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε τις εργασίες αναβάθμισης, παραμετροποίησης και ελέγχου της ασφάλειας των τεχνολογικών σας υποδομών, με γνώμονα την εταιρική σας διασφάλιση για απρόσκοπτη λειτουργία και την προστασία των εταιρικών σας δεδομένων από κίνδυνους απώλειας ή «μόλυνσης».                                                                                                                                                                                                 

button perissotera

key

LIBSOLUTION - ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Η infoLib διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στην  ψηφιοποίηση και ηλεκτρονική καταλογογράφηση αρχείων και συλλογών τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει αναπτύξει και συντηρεί το μοναδικό Ελληνικό λογισμικό τεκμηρίωσης και αρχειοθέτησης ψηφιακών συλλογών Libsolution. Το λογισμικό Libsolution υποστηρίζει το πρότυπο τεκμηρίωσης marc (Unimarc ή Marc21) καθώς και το αρχειακό πρότυπο ISAAD (ΔΙΠΑΠ) ενώ ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης ψηφιακών αντικειμένων (εικόνων, εγγράφων, οπτικοακουστικό υλικό). Με υποσυστήματα που αναλαμβάνουν την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των ψηφιακών συλλογών και την διαλειτουργικότητα με αποθετήρια (OAI-PMH, Europeana, ΕΚΤ κ.α.).

                                   button perissotera

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!


img1

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η infoLib είναι μια καταξιωμένη εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια. Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία των ανθρώπων μας αποτελούν την κινητήρια ώθηση για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να μας εμπιστεύονται ακόμη περισσότεροι συνεργάτες.

img1

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα στελέχη της infoLib διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς τους. Τα επιτυχημένα έργα και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας, από την εποχή του DOS και των windows 3.1 μέχρι την σημερινή cloud εποχή του virtualization και του ΙοΤ, αποτελούν σημαντική γνωσιακή βάση την οποία διαρκώς εμπλουτίζουμε. Η διαρκής εκπαίδευση των ανθρώπων μας αποτελεί βασική στρατηγική μας.

img1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως Microsoft. H infoLib είναι Μicrosoft silver partner και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα καθώς και τις λύσεις cloud, ΙοΤ που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στον κόσμο. Παράλληλα για λύσεις portal και eshop χρησιμοποιούνται και τεχνολογίες PHP, MySQL. Αναπτύσουμε Azure cloud και customized applications με αξιοποίηση του Microsoft Visual studio.

img1

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η infoLib συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Microsoft, HP, TrendMicro μας διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για το εταιρικό σας δίκτυο. Grandstream και 3CX είναι οι βασικές μας συνεργασίες για την VoIP τηλεφωνία. Google και Azure αποτελούν την κινητήρια δύναμη για portals, e-shops και SEO Ανάλυση.

img1

ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε απλές και σύγχρονες λύσεις, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας! Η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την βέλτιστη τεχνολογία για την εταιρεία σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας με σκοπό την ανάδειξη των απαιτήσεων σας, σχεδιάζουμε, προσαρμόζουμε και υλοποιούμε κατάλληλα τις σύγχρονες τεχνολογίες αυξάνοντας τα οφέλη της εταιρείας σας.

img1

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η infoLib στην μακροχρόνια παρουσία της στον τομέα της πληροφορικής, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επιχειρήσεων και οργανισμών που μας εμπιστεύονται για την αξιοπιστία μας και την αποτελεσματικότητά μας. Ανάμεσά τους, η Βουλή των Ελλήνων, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό ίδρυμα ερευνών, το Μουσείο Μπενάκη, τα ΑΣΚΙ, η Akzo-Nobel, η Alcovin, η Sefco Zeelandia και πολλοί ακόμα οργανισμοί και εταιρείες.

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr