Η πρόληψη ανέκαθεν αποτελούσε την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο προστασίας. Το κατάλληλο σχέδιο αντιγράφων ασφάλειας (Backup) μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα και να διασφαλίσει την εύκολη αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τεχνολογικών σας υποδομών σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλα λογισμικά.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και τα κατάλληλα εργαλεία (λογισμικό, εξοπλισμό) μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το κατάλληλο σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας (backup) αξιοποιώντας τεχνολογίες cloud ή και NAS για την βέλτιστη διασφάλιση των εταιρικών σας δεδομένων και συστημάτων.

Παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης αντιγράφων ασφάλειας Backup είτε τα δεδομένα σας βρίσκονται στις εταιρικές σας συσκευές (pc, laptop, servers, mobile devices) είτε σε Cloud πλατφόρμες. Προσαρμόζουμε και αυτοματοποιούμε τις διαδικασίες λήψης αντιγράφων ασφάλειας αξιολογώντας, σε συνεργασία μαζί σας, τον ρυθμό μεταβολής των δεδομένων σας αλλά και την βαρύτητα τους για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας σας.

Εφαρμόζουμε σχέδια αντιγράφων ασφάλειας - backup και πλανά Disaster Recovery, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχουμε, αξιολογούμε και παραμετροποιούμε ανάλογα, διασφαλίζοντας έτσι την βέλτιστη προστασία και ασφάλεια σας.

Εφαρμόζουμε σχέδια αποκατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό (Disaster Recovery) τα οποία μας επιτρέπουν την εύκολη ανάκτηση των αρχείων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία των συστημάτων σας άμεσα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες.

Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή χρειαστεί να διασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των σχεδίων αντιγράφων ασφάλειας - backup και των πλάνων Disaster Recovery γιατί ανά τακτά διαστήματα εκτελούμε προσομοιώσεις τους και τις αξιολογούμε.

 

security ico

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Firewall νέας τεχνολογίας, antivirus, πολιτικές προστασίας και διασφάλιση των δεδομένων σας (backup - disaster recovery), συστήματα monitoring και ότι άλλο χρειάζεστε για να είστε σίγουροι για τη δουλειά σας!

button perissotera

mhxanografikh yposthrhksh infolib

ΜΗΧ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σε εμάς θα βρείτε τους ανθρώπους που θα σας λύσουν τα χέρια τόσο στη Μηχανογρφική υποστήριξη όσο και στην τηλεφωνία. Πείρα, εμπειρία, διαρκή ενημέρωση είναι το κλειδί της επιτυχίας μας!

button perissotera

metabash sto cloud ico

CLOUD

Αναλαμβάνουμε την μετάβαση της εταιρίας σας στο cloud. To digital transformation δεν είναι απλά μόδα. Μπορεί να μειώσει τα κόστη κατά πολύ και να βοηθήσει την παραγωγικότητα της εταιρίας σας.                                          

button perissotera

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr