Οι σύγχρονες ανάγκες μιας δυναμικής επιχείρησης απαιτούν ασφαλείς ψηφιακές επικοινωνίες και τεχνολογίες. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και του ανταγωνισμού, απαιτούν ευέλικτο τρόπο λειτουργίας καθιστώντας την χρήση τεχνολογιών απομακρυσμένης πρόσβασης, cloud, ΙοΤ (Internet of Things) και συνεργασίας να είναι πάντα διαθέσιμες με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Η infolib διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα ειδικών στον τομέα της ασφάλειας και της πληροφορικής. Γνωρίζουμε πώς να προστατεύουμε και να διατηρούμε τα δεδομένα και τα συστήματα σας ασφαλή.

 

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

Monitoring

Διαθέτουμε τα κατάλληλα, αξιόπιστα λογισμικά και υποδομές που μας επιτρέπουν την παρακολούθηση και καταγραφή της εύρυθμης λειτουργίας του εταιρικού σας δικτύου. Εφαρμόζουμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες monitoring και κανόνες (alerts), μέσω «έξυπνων λογισμικών» αναδεικνύοντας τυχών ύποπτες κινήσεις δεδομένων στις εταιρικές σας συσκευές. Ο διαρκής αυτοματοποιημένος έλεγχος των δικτύων της εταιρείας σας, μας επιτρέπει την γρήγορη αναγνώριση αδυναμιών και την άμεση διόρθωση τους. 

Firewall

Εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε αξιόπιστα συστήματα firewall για την καλύτερη προστασία από κυβερνο-επιθέσεις των συστημάτων σας. Αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία ασφαλών απομακρυσμένων συνδέσεων (VPN) με κρυπτογράφηση δεδομένων και παρέχουμε λύσεις για την ασφαλή διασύνδεση και συνεργασία εξ αποστάσεως όπου αυτή χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σας. 

End Point Security – Antivirus

Αξιοποιώντας τις συνεργασίες μας με κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικών Antivirus και EPS (End Point Security, σας παρέχουμε ποικίλες λύσεις προστασίας ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των εταιρικών σας τεχνολογικών υποδομών και μηχανογραφικών συστημάτων.

GDPR- NIS -ISO 27001

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής και της ασφάλειας εταιρικών δικτύων σε συνδυασμό με καταξιωμένους ειδικούς συμβούλους και εξειδικευμένους νομικούς μας επιτρέπει να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμμόρφωσής με τον Γενικός Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), την NIS directive -  ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών (NIS: Network Information Systems) και το διεθνές πρότυπο για την διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών ISO 27001. 

Venerability – Penetration test

Οι ειδικοί μηχανικοί ασφάλειας μας μπορούν να πραγματοποιήσουν υπηρεσίες Vulnerability Assessment και Penetration Test με σκοπό την ανάδειξη των σημείων του δικτύου σας που είναι ευάλωτα σε κακόβουλες επιθέσεις και συνεπώς αποτελούν πηγή κινδύνων για την επιχείρησή σας.  Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ασφάλειας και η θωράκιση της εταιρείας και των δεδομένων σας, που συνήθως οφείλονται σε κενά στην υποδομή, σε ελλιπή ενημέρωση και παραμετροποίηση,  ή σε εσφαλμένες διαδικασίες.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr