Update cookies preferences

 

Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα

Τάξεις, συσκέψεις, εργασίες, αρχεία και συνεργασία, όλα σε ένα σημείο.

Οι επαγγελματίες ΙΤ λαμβάνουν δωρεάν το Office 365 A1 για ολόκληρο το σχολείο τους

Συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους έκδοσης του Microsoft Teams.1

Το Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεστε στην τάξη και στο σχολείο.

 

 

 

Οι τάξεις, οι σημειώσεις, οι εργασίες και το σχολικό ημερολόγιό σας, όλα μαζί σε ένα σημείο

Οι εργασίες, οι τάξεις και το υλικό μαθήματος βρίσκονται σε ένα σημείο, μαζί με εύκολη δημιουργία σημειώσεων με το OneNote στο Microsoft Τeams.

 

 

 

Συνεργαστείτε σε ομαδικές εργασίες, παραδόσεις και σχολικές δραστηριότητες

Συνθέστε τη σωστή ομάδα για συνομιλία και συνεργασία. Κάντε κοινή χρήση και συνεργαστείτε, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του Office 365, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, απευθείας στο Teams.

 

 

 

Συμμετέχετε σε διαδικτυακά μαθήματα και συσκέψεις

Χρησιμοποιήστε φωνή και βίντεο για να συναντηθείτε με την τάξη, τον καθηγητή ή μικρότερες ομάδες σπουδαστών. Το Teams είναι διαθέσιμο όπου και αν βρίσκεστε.

Δυνατότητες

[noalt]Εργασίες

Παρακολουθήστε, ολοκληρώστε και παραδώστε σχολικές εργασίες.

 

[noalt]

Κοινή χρήση οθόνης

Εμφανίστε την οθόνη σας ή μια παρουσίαση στη συνομιλία και σε συσκέψεις.

 

[noalt]

Προηγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης

Διαβάστε εύκολα συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων σε πιο εξατομικευμένη μορφή, όλα στο Microsoft Teams.

 

[noalt]

Whiteboard

Συνεργαστείτε στο Microsoft Teams, χρησιμοποιώντας έναν ψηφιακό πίνακα, ελεύθερης μορφής και απεριόριστου μεγέθους.

[noalt]Σήκωμα του χεριού

Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί χωρίς να διακόπτετε τους συμμαθητές σας.

 

[noalt]

Λειτουργία "Μαζί"

Μια νέα οπτική στις συζητήσεις και στις παρουσιάσεις για ολόκληρη την τάξη.

 

[noalt]

Προσαρμοσμένο φόντο

Θολώστε το φόντο της σύσκεψης, επιλέξτε μια εικόνα ή ανεβάστε τη δική σας.

 

[noalt]

Προσβασιμότητα

Κλειστές λεζάντες σε πραγματικό χρόνο (μόνο για ΗΠΑ), δυνατότητες προβολής ASL (νοηματική γλώσσα ΗΠΑ) και δεκάδες επιλογές γλώσσας για μετάφραση συνομιλίας.

Είστε εκπαιδευτικός, επαγγελματίας πληροφορικής ή διεθυντής/διευθύντρια σχολείου;

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Microsoft Teams στο σχολείο σας στην τοποθεσία μας σχετικά με την εκπαίδευση.

Γρήγορα αποτελέσματα με το Microsoft Teams

 

Συμμετοχή σε συσκέψεις

Μάθετε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο Teams για πρώτη φορά.

Συμμετοχή σε συσκέψεις

Δημιουργήστε, παρακολουθήστε και εκτελέστε εικονικές διαλέξεις, παρουσιάσεις, ομάδες συζητήσεων και πολλά άλλα.

Συμμετοχή σε τάξη

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια διαδικτυακή τάξη στο Microsoft Teams.

 

Εργασίες

Προβάλετε τις μελλοντικές και παραδοθείσες εργασίες ανά τάξη ή για όλες τις τάξεις σας.

 

Οδηγοί με δυνατότητα λήψης

Συμβουλές σχετικά με τη λήψη αρχείων PDF, για εκτός σύνδεσης πρόσβαση σε όλο το υλικό στο Microsoft Teams.

 

Βίντεο για γρήγορα αποτελέσματα

Παρακολουθήστε τα βίντεο μικρού μήκους στη λίστα αναπαραγωγής Microsoft Education, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το Microsoft Teams.

Υποστήριξη για το Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα

Κέντρο υποστήριξης

Δεκάδες άρθρα βοήθειας με βοηθητικό περιεχόμενο για το Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

Συνοπτική παρουσίαση για γονείς και κηδεμόνες

Βοηθήστε τους σπουδαστές σας να συνδεθούν και να μάθουν, από όπου κι αν βρίσκονται, με αυτές τις συμβουλές και τα τεχνάσματα για γρήγορα αποτελέσματα.

Πρόσθετοι πόροι

Εξερευνήστε περισσότερους εκπαιδευτικούς πόρους για γονείς και κηδεμόνες.

 

Πραγματοποιώντας τη μετάβαση στην απομακρυσμένη και την υβριδική εκμάθηση

Πηγές πληροφόρησης, εκπαίδευση και οδηγίες που βοηθάνε τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειες τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Συνήθεις ερωτήσεις

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχεται από το σχολείο σας. Εάν το σχολείο σας έχει ήδη εγγραφεί στο Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχει ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο Microsoft Teams ή εάν το σχολείο σας είναι πιστοποιημένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε είσοδο ή εγγραφή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή IT του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος.

Εάν έχετε ήδη το Teams, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο "Βοήθεια" στο κάτω αριστερό μέρος της εφαρμογής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Εκπαίδευση". Θα δείτε το πιο πρόσφατο εκπαιδευτικό υλικό και θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε και τι άλλο να μάθετε. Επίσης, θα βρείτε εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο για εκπαιδευτικά ιδρύματα και γενικές πληροφορίες χρήσης του Teams στην τοποθεσία υποστήριξης της Microsoft Teams.

Το Teams προσφέρει εύκολη συνεργασία σε ομαδικές εργασίες, συνομιλία, ηλεκτρονικές συσκέψεις, συνομιλίες σε νήμα, κοινή χρήση αρχείων και συνεργασία. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία, να χρησιμοποιήσετε ένα καθορισμένο κανάλι σε μια ομάδα τάξης ή να ξεκινήσετε τη δική σας ομάδα για να αρχίσετε τη συνεργασία. Μάθετε περισσότερα, με γρήγορες συμβουλές σχετικά με τη συνεργασία στο Teams, σε αυτό το άρθρο για την ομαδική εργασία.

Ναι! Δείτε ορισμένες προτάσεις για γονείς σχετικά με το πώς να παραμένει ενδιαφέρουσα η εκμάθηση εξ αποστάσεως, καθώς και ορισμένες δραστηριότητες για τα παιδιά σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχεται από το σχολείο σας. Εάν το σχολείο σας έχει ήδη εγγραφεί στο Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχει ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο Microsoft Teams ή εάν το σχολείο σας είναι πιστοποιημένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε είσοδο ή εγγραφή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή IT του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος.

Οι εκπαιδευτικοί και οι διαχειριστές IT έχουν πολλές επιλογές ως προς την προστασία της ασφάλειας των μαθητών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων που γίνονται σε ηλεκτρονικές συσκέψεις και των επικοινωνιών μεταξύ μαθητών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προστατεύσουν την ασφάλεια των μαθητών, στον οδηγό για υπεύθυνους IT και εκπαιδευτικούς.

Πρώτα, πρέπει να λάβετε μια πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια σύσκεψη διαδικτυακής τάξης από τον εκπαιδευτικό ή τον διευθυντή του σχολείου. (Επιλέξτε το πράσινο σημάδι ελέγχου για να την αποδεχτείτε.) Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε την κατάλληλη στιγμή, όπως να κάνετε δεξί κλικ στη σύσκεψη στο ημερολόγιό σας στο Teams και να επιλέξετε συμμετοχή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή σε μια σύσκεψη τάξης.

Μεταβείτε στο κανάλι "Γενικά" της τάξης και επιλέξτε "Αναθέσεις εργασιών". Επιλέξτε την εργασία που θέλετε να παραδώσετε και αν χρειάζεται, κάντε κλικ στην επιλογή "+Προσθήκη εργασίας" για να αποστείλετε το αρχείο σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή". Μάθετε περισσότερα σχετικά με την παράδοση εργασιών στο Teams. Εναλλακτικά, Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προβολή και την περιήγηση στις εργασίες σας στο Teams.

Ο διευθυντής του σχολείου ή ο διαχειριστής IT μπορεί να αποφασίσει να απενεργοποιήσει κάποια λειτουργία, ανάλογα με βάση τις ανάγκες του σχολείου. Εάν δεν βλέπετε συγκεκριμένα εικονίδια, όπως η συνομιλία ή το ημερολόγιο, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή IT. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων στο Teams.

Για να δείτε τους συμμαθητές που έχουν ενεργοποιημένο το βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή "..." στη σύσκεψη και ορίστε διαφορετικές επιλογές προβολής, όπως "Μεγάλη προβολή συλλογής" ή "Μαζί". Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σύσκεψης.

Μεταβείτε στην ενότητα UserVoice του Microsoft Teams για σχολεία και πανεπιστήμια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για να δείτε εάν κάποιος άλλος έχει υποβάλει την ίδια ιδέα και ψηφοφορία ή μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας ιδέα και να την παρακολουθείτε για να δείτε εάν η δική σας ιδέα θα καταφέρει να ενταχθεί στο Microsoft Teams.

Ιστορίες πελατών

 "Η ουσιαστική επαφή με τους μαθητές είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους καθηγητές. Το Microsoft Teams προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Ακόμη και όταν διδάσκω από απόσταση, μπορώ να συνδεθώ με τους μαθητές μου. Μπορώ, για παράδειγμα, να μιλήσω σε όλη την τάξη για να εξηγήσω μια εργασία ή να μιλήσω με έναν μόνο μαθητή. "

 Oddfríður Marni Rasmussen, Δάσκαλος

Δημοτικό σχολείο Skúlin á Fløtum

"Όλοι προσαρμόστηκαν εύκολα σε αυτό, και τους άρεσε πολύ η δυνατότητα να είναι τα πάντα σε άμεση πρόσβαση. Δεν χάνουμε χρόνο ψάχνοντας χαρτιά. Δεν υπάρχουν χαμένες εργασίες. Μειώνεται πολύ το άγχος και η πίεση, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για μάθηση".

Shannon Mastrogiovanni, Καθηγήτρια
Εκπαιδευτήρια "Newmark Education K-8 and High School", Νιου Τζέρσι, ΗΠΑ
"Σχεδόν κάθε εκπαιδευτικός που έχω γνωρίσει έχει δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ στη διδασκαλία χωρίς αυτά τα εργαλεία. Το Teams και το OneNote άλλαξαν δια παντός τον τρόπο με τον οποίο διδάσκω. Ακόμη και όταν βρίσκομαι ξανά στην αίθουσα διδασκαλίας με όλα τα παιδιά μου απέναντί μου, δεν μπορώ να επιστρέψω στον τρόπο με τον οποίο δίδασκα πριν".

Holly Langham, Ειδικός τεχνολογικών καινοτομιών

Δημόσια σχολεία Κομητείας Ντουβάλ, Φλόριντα, ΗΠΑ

Αποκτήστε το Microsoft Teams για εκπαιδευτικά ιδρύματα

Η infoLib, σαν πιστοποιημένος silver συνεργάτης της Microsoft, μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα της κατάλληλης παραμετροποίησης, εγκατάστασης και υποστήριξης στην ορθή λειτουργία, της πλατφόρμας Microsoft 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρώην Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα που θα επιλέξετε για την εταιρία σας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000