Μηχανογραφική Υποστήριξη

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και ενσωματώνοντας την 20ετη εμπειρία των ανθρώπων μας, παρέχουμε αξιόπιστες, επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης εταιρικών δικτύων. 

Οι σύμβουλοι μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να αναλάβουν την μελέτη και εγκατάσταση μηχανογραφικών συστημάτων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η δική σας επιχείρησηΗ εταιρεία μας, σας παραδίδει και σας εξασφαλίζει ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το όποιο θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την σύγχρονη τεχνολογία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.   

Φροντίζουμε να είμαστε άμεσα δίπλα σας, για την παροχή υποστήριξης στην ανάπτυξη και στις μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας σας, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.   

 

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

Μελέτη εγκατάστασης

Μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών σας και σε συνεργασία με εσάς, προτείνουμε τις βέλτιστες εναλλακτικές λύσεις σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής που σας ταιριάζουν και προάγουν την επιχείρηση σας. 

Εγκατάσταση Δικτύου (networking)

Σας παραδίδουμε ασφαλή και ελεγμένη  εγκατάσταση δικτύου Η/Υ και VOIP τηλεφωνίας, καθώς και του αντίστοιχου δικτυακού εξοπλισμού που απαιτεί η επιχείρηση σας. 

Λογισμικό (Software)

Η ομάδα μας πραγματοποιεί την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στους υπολογιστές σας καθώς και την παραμετροποίηση τουςΕπιπλέων οι αντίστοιχες εργασίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης σε Servers εκτελούνται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας διασφαλίζοντας σας την ευάριθμη λειτουργία των τεχνολογικών σας υποδομών. 

Τεχνική Υποστήριξη

Με γνώμονα τις απιστήσεις σας είμαστε πάντα δίπλα σας για άμεση τεχνική υποστήριξη, είτε αυτή αφορά υλικό (Hardware), είτε λογισμικό (Software). Βοηθάμε στην γρήγορη επίλυση οποιοδήποτε τεχνικής δυσκολίαςμε το τεχνικό μας τμήμα να είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει είτε μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, είτε με άμεση επίσκεψη στο χώρο σας. 

Security, Monitoring

Αξιοποιώντας την εμπειρία μας αλλά και τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες λύσεων Cyber Security, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις προστασίας και παρακολούθησης (Firewall, End Point Security, Antivirus, Monitoring) με βάση τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και προστασία προσωπικών και εταιρικών δεδομένων GDPR – NIS Directive – ISO 27001. 

Backup, Cloud Services

Παρέχουμε και να οργανώσουμε σχέδια διασφάλισης των εταιρικών σας δεδομένων (Backup – Disaster Recovery) χρησιμοποιώντας εργαλεία και εξοπλισμό αποδεδειγμένης αξιοπιστίας. Εφαρμόζουμε λύσεις σύγχρονης Cloud τεχνολογίας (Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud) και εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της εταιρίας σας, και την οργανωμένη λήψη αντιγράφων ασφάλειας των  πληροφοριακών σας συστημάτων, μεγιστοποιώντας την προστασία  των εταιρικών σας δεδομένων.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr