Τηλεφωνικά κέντρα VoIP

Τηλεφωνικά κέντρα VoIP

Εδώ και 50 χρόνια οι εταιρείες χρησιμοποιούν παραδοσιακά συστήματα PBX που απαιτούν χωριστά δίκτυα-καλώδια για τις επικοινωνίες φωνής και δεδομένων, ωστόσο το μέλλον είναι στο VOIP (Voice over IP).

''Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζουν τα τηλεφωνικά τους κέντρα σε συστήματα VOIP.  Το σύστημα VOIP προσφέρει το τεράστιο πλεονέκτημα της σύγκλισης των δικτύων δεδομένων και φωνής. VoIP σημαίνει Voice over IP σε μια ελεύθερη μετάφραση: φωνή μέσω πρωτοκόλλου Ίντερνετ, ουσιαστικά είναι η μετάδοση της φωνής μέσω δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών που βασίζονται στο IP. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τηλέφωνο όπου υπάρχει θέση H/Y.  Το τηλέφωνο συνδέεται στο καλώδιο του Η/Υ και ο υπολογιστής πάνω στο τηλέφωνο.

Με τα τηλεφωνικά συστήματα VOIP οι χρήστες δεν περιορίζονται στην πραγματοποίηση και τη λήψη κλήσεων μέσω του δικτύου IP, αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν & τις παραδοσιακές τηλεφωνικές γραμμές για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας κλήσεων κάθε στιγμή. Με τη χρήση ενός τηλεφωνικού κέντρου VOIP οι υπάρχουσες εισερχόμενες τηλεφωνικές γραμμές PSTN/τηλεφώνου μπορούν να μετατραπούν σε VOIP/SIP. Έτσι η VOIP gateway δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δεχτεί και να κάνει κλήσεις με το κανονικό δίκτυο τηλεφωνίας.

Τα τηλεφωνικά κέντρα VOIP παρέχουν την άνεση κινήσεων και ευελιξία στους εργαζόμενους όσο και αν επεκτείνεται η επιχείρηση, αφού η διαχείρισή τους είναι πολύ ευκολότερη από αυτή των παραδοσιακών PBX και ταυτόχρονα μειώνουν σημαντικά τις δαπάνες για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας.

Ένα IP PBX είναι ένα VoIP τηλεφωνικό κέντρο το οποίο το αγοράζουμε έτοιμο (black box) ή εγκαθίσταται σε έναν Η/Υ. Το VoIP τηλεφωνικό κέντρο αντικαθιστά όλη την Hardware υποδομή ενός κλασικού τηλεφωνικού κέντρου. Όλες οι λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα ενός VoIP τηλεφωνικού κέντρου είναι στη διάθεσή σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ειδικό εξοπλισμό.

Μπορείτε να έχετε ένα σύγχρονο VoIP τηλεφωνικό κέντρο και να το διαχειρίζεστε εύκολα μέσω οποιουδήποτε browser.

 • Δεν δεσμεύεστε από συγκεκριμένο κατασκευαστή.
 • Έχει σημαντικά φθηνότερο hardware.
 • Έχει ευκολότερη παραμετροποίηση και διαχείριση.
 • Χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο με τους Η/Υ.
 • Είναι εύκολα επεκτάσιμο σε δυνατότητες.
 • Μειώνει έως μηδενίζει το κόστος κλήσεων
 • Έχει δυνατότητες που σε ένα απλό τηλεφωνικό κέντρο μπορούσατε μόνο να φανταστείτε.

Πλεονεκτήματα Τηλεφωνικού κέντρου VoIP

Πλούσια χαρακτηριστικά, αναμφισβήτητα οικονομικά οφέλη και ευκολία χρήσης, το VoIP ανέρχεται σε βασικό στοιχείο της λειτουργίας μιας επιχείρησης.

 1. Γλυτώνετε Χρήματα στον Τηλεφωνικό Λογαριασμό (έως και 80%)

Εφόσον ήδη υπάρχει σύνδεση στο internet, η τεχνολογία VoIP σας επιτρέπει να την χρησιμοποιείτε για φωνητικές κλήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, με σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις. Έτσι, εξοικονομείτε έως και 80% από τα χρήματα που δαπανάτε για την επικοινωνία σας. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, οι σύγχρονες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται την τεχνολογία VoIP Τηλεφωνίας για τη μέγιστη εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος.

 • Καλείτε οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο, σταθερό ή κινητό, στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, εύκολα και ποιοτικά!
 • Χρεώνεστε πραγματικά όσο μιλάτε, με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο για όλους τους προορισμούς!
 • Δυνατότητα μεταφοράς (φορητότητα) όλων των τηλεφωνικών αριθμών που έχετε σε άλλο πάροχο και να τους μετατρέψετε σε αριθμούς VoIP (Πανελλαδική κάλυψη).
 • Δυνατότητα εμφάνισης του τηλεφωνικού σας αριθμού (Caller ID) (προϋποθέτει να είστε ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού) σχεδόν στο 100% των διεθνών προορισμών. (Διαφορετικά εφαρμόζεται πολιτική μόνιμης απόκρυψης).

 2. Έχετε Πρόσβαση από Οπουδήποτε χωρίς το κόστος κλήσης σε κινητό ή εκτροπές.

Με την τεχνολογία VoIP, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, από το κινητό σας. Για παράδειγμα, μια κλήση που λαμβάνετε στην επιχείρησή σας, μπορεί να μεταφερθεί ως εσωτερική, χωρίς κόστος, στο κινητό σας, ακόμη και εάν βρίσκεστε σε άλλο μέρος του κόσμου. Δε χρειάζεται να είστε "δεμένος" στο γραφείο σας, το ίδιο ισχύει για τους υπαλλήλους σας. 
Και γίνεται ακόμα καλύτερο... Οι κλήσεις μεταξύ των κινητών σας με τα γραφεία της επιχείρησης είναι δωρεάν, αφού πλέον λειτουργούν ως εσωτερικά τηλέφωνα!

Η σύνδεση σας σε ένα τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους:

 • Με VoIP τηλεφωνική συσκευή.
 • Με αναλογική τηλεφωνική συσκευή
 • Με εικονικό τηλέφωνο μέσω υπολογιστή (softphone).
 • Με εφαρμογή στο κινητό σας (smartphone).

3. Πραγματοποιείτε Τηλεδιασκέψεις & Βιντεοκλήσεις

Με την τεχνολογία VoIP, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις. Αυτό σημαίνει ότι οι πρόσωπο με πρόσωπο επιχειρηματικές συναντήσεις γίνονται πολύ πιο εύκολες στη διαχείριση, καθώς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο μπορούν να δουν και να μιλήσουν ο ένας στον άλλο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τα γραφεία τους ή να ταξιδέψουν!

4. Αποκτάτε Εύκολη Επεκτασιμότητα

Το τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοσθεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας πολύ εύκολα. Είναι τόσο απλό να προσθέσετε νέα εσωτερικά νούμερα, νέους αριθμούς τηλεφώνου, νέους χρήστες, φωνητικά μηνύματα κ.λπ. Αυτές οι διαδικασίες καταναλώνουν χρόνο και χρήμα εάν έχετε ένα τηλεφωνικό σύστημα παλαιού τύπου. Ανοίξτε νέα γραφεία ή συνδέστε τα ήδη υπάρχοντα, λάβετε τοπικούς ή διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου και επεκτείνετε την επιχείρησή σας, χωρίς να σας δεσμεύει το τηλεφωνικό σας κέντρο!

5. Έχετε τον Έλεγχο του Τηλεφωνικού Κέντρου!

Φανταστείτε να έχετε όλη την εικόνα του τηλεφωνικού κέντρου στην οθόνη σας. Να βλέπετε ποιος υπάλληλος μιλάει με ποιον, πόσοι πελάτες σας βρίσκονται στην αναμονή και για πόση ώρα. Να μην χάνετε καμία κλήση αφού θα λαμβάνετε άμεσα με email σχετική ειδοποίηση! Αυτά και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε συστήματα VoIP που αλλάζουν εντελώς την εικόνα της επικοινωνίας της επιχείρησής σας!

Τα συστήματα τηλεφωνίας VoIP συνεχίζουν να εξελίσσονται και να βελτιώνουν τους χώρους εργασίας μας.
Το τηλεφωνικό σύστημα ενός γραφείου δεν εξυπηρετεί πλέον την επιχείρηση μόνο σε τέσσερις τοίχους, αλλά την ενισχύει με ευελιξία & οικονομία.

bubble

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κλήσεις από και προς κινητά και αστικά στις φθηνότερες τιμές τις αγοράς. Τηλεφωνικοί αριθμοί από 1€/μήνα και κλήσεις προς άλλες χώρες με αστική χρέωση. Δεν χρειάζετε να πληρώνετε την επικοινωνία σας χρυσή.

button perissotera

key

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ

Από τα απλά μηνύματα υποδοχής και τηλεφωνητές μέχρι FAX στο email του κάθε χρήστη και απομακρυσμένα εσωτερικά τηλέφωνα συνδεδεμένα χωρίς έξτρα χρέωση στο κινητό σας σε όλο τον κόσμο.

button perissotera

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr