Remote Working

Η τεχνολογία πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους και να τους παρέχει λύσεις και όχι εμπόδια. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι εμείς εδώ στην infolib προσπαθούμε να παρέχουμε λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνίων VOIP που μας επιτρέπουν το Remote Working (εργασία από το σπίτι ή εκτός γραφείων) με την ίδια αμεσότητα και αποτελεσματικότητα αλλά και με ασφάλεια.

 

Οι σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις καθιστούν πλέον απαραίτητη την δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης με ασφάλεια στα εταιρικά δίκτυα πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας VOIP (remote working) για τους περισσότερους εργαζομένους μιας σύγχρονης και δυναμικής εταιρείας.

Στην χώρα μας οι ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο μπορούν πλέον να υποστηρίξουν το remote working (απομακρυσμένη εργασία) με ασφάλεια και χωρίς εμπόδια στην πρόσβαση τόσο στα εταιρικά μας πληροφοριακά σύστημα αλλά και στην  εταιρική VOIP τηλεφωνία. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε το γραφείο μας όπου κι αν βρισκόμαστε. Με την τηλεργασία παρέχετε λύσεις στους πελάτες και στους συνεργάτες σας άμεσα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Πλατφόρμες συνεργασίας όπως το Microsoft Office 365 ή  το Microsoft 365 παρέχουν σε μια σύγχρονη εταιρεία την ασφαλή δυνατότητα remote working (τηλεργασίας) για όλους τους εργαζόμενους σας.

Σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα VOIP επιτρέπουν την χρήση του υπολογιστή ή του smartphone, ως το εσωτερικό εταιρικό μας τηλέφωνο, εντός και εκτός εταιρείας. Με αυτό τον τρόπο τόσο οι πελάτες όσο και η συνάδελφοι – συνεργάτες μας έχουν ένα τηλεφωνικό αριθμό μας, το εταιρικό, στον οποίο είμαστε διαθέσιμοι όπου κι αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός εταιρείας.

Office 365 ο απόλυτος βοηθός σας εντός και εκτός χώρου εργασίας.

Με το Office 365, μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας μέσω των εφαρμογών του Office Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook,  Publisher και Access σε όλες τις συσκευές σας.  Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 365 σε πολλές συσκευές, όπως PC, Mac, tablet Android, τηλέφωνα Android, iPad και iPhone.

 

Είτε εργάζεστε από το γραφείο σας είτε εν κινήσει, χρησιμοποιείτε ένα οικείο, κορυφαίο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας.

Με 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud ανά χρήστη, θα έχετε αρκετό χώρο για όλα τα αρχεία σας. Επιπλέον, επειδή τα αρχεία σας αποθηκεύονται online, μπορείτε να τα μοιράζεστε με άλλα άτομα εντός ή εκτός της εταιρείας σας, από όπου κι αν εργάζεστε, όποτε χρειάζεται. Και με βίντεο HD με πολλούς συμμετέχοντες, κοινή χρήση περιεχομένου, κοινόχρηστα ημερολόγια και ομαδικές συνομιλίες θα είστε πάντα συντονισμένοι με την ομάδα σας.

Με το Office 365 έχετε πρόσβαση στο εύχρηστο κέντρο διαχείρισης από οπουδήποτε για να διαχειρίζεστε όλες τις υπηρεσίες σας. Ακόμη, το Office 365 αναλαμβάνει το IT για εσάς με υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε οι υπηρεσίες σας να είναι πάντα σε λειτουργία και ενημερωμένες. Η μετάβαση του Office 365 μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να βελτιώσει την προσβασιμότητα των χρηστών σε έγγραφα και σημαντικές επικοινωνίες, να διατηρήσει ασφαλή τα δεδομένα και να σας εξοικονομήσει χρήματα. 

Η infoLib, πιστοποιημένος συνεργάτης της microsoft, μπορεί να σας προτείνει λύσεις, να εγκαταστήσει και να παραμετροποιήσει το office 365, το sharepoint, το onedrive και ότι άλλο χρειαστείτε για να κάνετε εύκολα και με ασφάλεια το remote working στην εταιρία σας.

Remote Working. Εργαστείτε από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή

Αποθηκεύοντας τα δεδομένα σας στο Azure cloud (σύννεφο), όλα τα έγγραφα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι επαφές, το ημερολόγιο, τα αρχεία και οι εφαρμογές της επιχείρησής σας, θα είναι πάντα διαθέσιμα και προσβάσιμα από σχεδόν οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με ασφάλεια.

 

Ασφάλεια και έλεγχος δεδομένων

Το Microsoft 365 έχει ενσωματωμένη ασφάλεια και συνεχή συμμόρφωση, ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να εστιάζει στα σωστά πράγματα. Πάντα ξέρετε πού βρίσκονται τα δεδομένα σας και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά αξιοποιώντας το Azure Active Directory. Τα κέντρα δεδομένων της Microsoft συμβάλλουν στην προστασία των δεδομένων σας και είναι πιστοποιημένα για να πληρούν τις πολλαπλές πιστοποιήσεις βιομηχανικών προτύπων (πχ GDPR). Χάρη στο 1TB της online αποθήκευσης του OneDrive και του SharePoint, τα δεδομένα σας είναι ασφαλέστερα από ποτέ.

 

Aπλό στη χρήση του

Το Office 365 είναι εύκολο και απλό στη χρήση. Όλες οι γνωστές Microsoft εφαρμογές Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams, Access, κ.α είναι άμεσα διαθέσιμες είτε στον υπολογιστή σας είτε σε κάποιο browser μέσω του online service της Microsoft.

Οργάνωση

Χρησιμοποιώντας το Office 365, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο και οι επαφές συγχρονίζονται για να συνεργαστούν μέσω του Online Microsoft exchange. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα ίδια δεδομένα από οποιαδήποτε συσκευή αξιοποιώντας υπηρεσίες όπως το Microsoft  Teams ή το SharePoint online. Αποθηκεύστε ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας και συνεχίστε να εργάζεστε σε αυτό στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet μέσω του SharePoint ή του OneDrive for business, ή σε οποιονδήποτε υπολογιστή απλά κάνοντας login με τα στοιχεία σας.

 

Προβλέψιμο Μηνιαίο κόστος

Το Office 365 ή το Microsoft 365 διαθέτει μια ευέλικτη μηνιαία διαδικασία χρέωσης που σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να μειώσετε τον αριθμό των χρηστών ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εξέλιξη της εταιρείας σας.

 

Ειδικές εφαρμογές PowerApps

Το Office 365 ή το Microsoft 365 μπορεί να περιλαμβάνει τις σύγχρονες πλατφόρμες Microsoft PowerApps, Power Automation (Microsoft Flow) και Microsoft Teams όπου οι έμπειροι μηχανικοί μας μπορούν να δημιουργήσουν mobile applications, αυτοματοποιημένες ροές (flows) και εγκρίσεις (Approvals') για να καλύψουν και να αυτοματοποιήσουν τις δικές σας εταιρικές δραστηριότητες και απαιτήσεις.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και τις σύγχρονες τεχνολογίες, είμαστε στην διάθεση σας για να οργανώσουμε, με τον βέλτιστο και ασφαλή τρόπο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Σκοπός μας είναι  να μπορείτε να δουλέψετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα εντός αλλά και με remote working.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7,
Ελληνικό, T.K.167 77,
Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: infolib@infolib.gr 
Τμήμα Προσωπικού: hr@infolib.gr