Update cookies preferences

Remote Working - Απομακρυσμένη Εργασία

Η τεχνολογία πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους και να τους δίνει λύσεις και όχι εμπόδια. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι εμείς εδώ, στην Infolib προσπαθούμε να παρέχουμε εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνίων VOIP που επιτρέπουν το Remote Working - Tηλεργασία.  Εργαστείτε οπουδήποτε είστε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με την ίδια αμεσότητα και αποτελεσματικά, και κυρίως  με ασφάλεια.

 

Οι σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις (Work from anywhere)  και οι παρούσες συνθήκες, καθιστούν πλέον απαραίτητη την δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης με ασφάλεια στα εταιρικά δίκτυα πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας VOIP (remote working) για όλους τους εργαζομένους μιας εξελισσόμενης και δυναμικής εταιρείας.

Στην χώρα μας οι ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο μπορούν, πλέον, να υποστηρίξουν το remote working (απομακρυσμένη εργασία) με ασφάλεια και χωρίς εμπόδια στην πρόσβαση, τόσο στα εταιρικά μας πληροφοριακά συστήματα όσο και στην εταιρική VOIP τηλεφωνία. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να έχετε το γραφείο σας όπου κι αν βρίσκεστε!  Με την τηλεργασία, παρέχετε λύσεις στους πελάτες και στους συνεργάτες σας άμεσα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Πλατφόρμες συνεργασίας όπως το Microsoft Office 365 ή το Microsoft 365 παρέχουν σε μια σύγχρονη εταιρεία την ασφαλή δυνατότητα remote working (Τηλεργασία) για όλους τους εργαζόμενους της.

Σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα VOIP επιτρέπουν, με την χρήση του υπολογιστή ή του smartphone πρόσβαση στο εσωτερικό εταιρικό σας τηλέφωνο, εντός και εκτός φυσικού χώρου εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι πελάτες, όσο και οι συνεργάτες σας, έχουν έναν μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό, τον εταιρικό, στον οποίο είσαστε διαθέσιμοι όπου κι αν βρίσκεστε.

Office 365 ο απόλυτος βοηθός σας εντός και εκτός χώρου εργασίας.

Με το Office 365, μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας, μέσω των εφαρμογών του Office Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook,  Publisher και Access σε όλες τις συσκευές σας.  Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 365 σε πολλές συσκευές, όπως PC, Mac, Tablet Android και τηλεφωνικές συσκευές Android, iPad και iPhone.

 

Είτε εργάζεστε από το γραφείο σας, είτε είστε εν κινήσει, χρησιμοποιείτε ένα οικείο, κορυφαίο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας.

Με 1 TB χώρο αποθήκευσης στο Cloud ανά χρήστη, θα έχετε αρκετό χώρο για όλα τα αρχεία σας. Επιπλέον, επειδή τα αρχεία  αποθηκεύονται online, μπορείτε να τα μοιράζεστε με άλλα άτομα εντός ή εκτός της εταιρείας σας, από όπου κι αν εργάζεστε, όποτε χρειάζεται. Με βίντεο HD με πολλούς συμμετέχοντες, κοινή χρήση περιεχομένου, κοινόχρηστα ημερολόγια και ομαδικές συνομιλίες θα είστε πάντα συντονισμένοι με την ομάδα σας.

Με το Office 365 έχετε πρόσβαση στο εύχρηστο κέντρο διαχείρισης από οπουδήποτε για να διαχειρίζεστε όλες τις υπηρεσίες σας. Ακόμη, το Office 365 αναλαμβάνει το IT για εσάς με υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε οι υπηρεσίες σας να είναι πάντα σε λειτουργία και ενημερωμένες. Η μετάβαση του Office 365 μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να βελτιώσει την προσβασιμότητα των χρηστών σε έγγραφα και σημαντικές επικοινωνίες, να διατηρήσει ασφαλή τα δεδομένα και να σας εξοικονομήσει χρήματα. 

Η InfoLib, πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, μπορεί να σας προτείνει λύσεις, να εγκαταστήσει και να παραμετροποιήσει το Office 365, το Sharepoint, το Onedrive και ότι άλλο χρειαστείτε για να εφαρμόσετε επαγγελματικά, εύκολα και με ασφάλεια το remote working στην εταιρεία σας.

Remote Working. Εργαστείτε από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή

Αποθηκεύοντας τα δεδομένα σας στο Azure cloud (σύννεφο), όλα τα έγγραφα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι επαφές, το ημερολόγιο, τα αρχεία και οι εφαρμογές της επιχείρησής σας, είναι πάντα διαθέσιμα και προσβάσιμα από οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με ασφάλεια.

 

Ασφάλεια και έλεγχος δεδομένων

Το Microsoft 365 έχει ενσωματωμένη ασφάλεια και συνεχή συμμόρφωση, ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να εστιάζει μόνο στα σημαντικά, για την εταιρία, θέματα. Πάντα ξέρετε πού βρίσκονται τα δεδομένα σας και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά αξιοποιώντας το Azure Active Directory. Τα κέντρα δεδομένων της Microsoft συμβάλλουν στην προστασία των δικών σας δεδομένων και είναι πιστοποιημένα για να πληρούν τις πολλαπλές πιστοποιήσεις βιομηχανικών προτύπων (π.χ. GDPR). Χάρη στο 1TB της online αποθήκευσης του OneDrive και του SharePoint, τα δεδομένα σας είναι ασφαλέστερα από ποτέ.

 

Aπλό στη χρήση του

Το Office 365 είναι εύκολο και απλό στη χρήση. Όλες οι γνωστές Microsoft εφαρμογές, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams, Access, κ.α είναι άμεσα διαθέσιμες είτε εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας, είτε σε κάποιο browser μέσω του Online Service της Microsoft.

Οργάνωση

Χρησιμοποιώντας το Office 365, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο και οι επαφές συγχρονίζονται για να συνεργαστούν μέσω του Online Microsoft exchange. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ίδια δεδομένα από οποιαδήποτε συσκευή αξιοποιώντας υπηρεσίες όπως το Microsoft  Teams ή το SharePoint online. Αποθηκεύστε ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας και συνεχίστε να εργάζεστε σε αυτό από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet μέσω του SharePoint ή του OneDrive for business, ή σε οποιονδήποτε υπολογιστή απλά κάνοντας login με τα στοιχεία σας.

 

Προβλέψιμο Μηνιαίο κόστος

Το Office 365 ή το Microsoft 365 διαθέτει μια ευέλικτη μηνιαία διαδικασία χρέωσης, που σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να μειώσετε τον αριθμό των χρηστών ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εξέλιξη της εταιρείας σας.

 

Ειδικές εφαρμογές PowerApps

Το Office 365 ή το Microsoft 365 έχει την δυνατότητα να περιλαμβάνει τις σύγχρονες πλατφόρμες Microsoft PowerApps, Power Automation (Microsoft Flow) και Microsoft Teams όπου οι έμπειροι μηχανικοί μας μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς mobile applications, αυτοματοποιημένες ροές (flows) και εγκρίσεις (Approvals) για να καλύψουν και να αυτοματοποιήσουν τις εταιρικές δραστηριότητες και απαιτήσεις σας.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και τις σύγχρονες τεχνολογίες, είμαστε στην διάθεση σας για να οργανώσουμε, με τον βέλτιστο και τον πιο ασφαλή τρόπο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας, βασιζόμενοι στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Σκοπός μας είναι να μπορείτε να δουλέψετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα εντός και εκτός γραφείων με remote working.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα.

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000