Update cookies preferences

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και ενσωματώνοντας την 20ετη εμπειρία των ανθρώπων μας, παρέχουμε αξιόπιστες, επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης εταιρικών δικτυών. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και ενσωματώνοντας την 20ετη εμπειρία των ανθρώπων μας, παρέχουμε αξιόπιστες, επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης εταιρικών δικτυών. 

Οι σύμβουλοι μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να αναλάβουν την μελέτ και εγκατάσταση μηχανογραφικών συστημάτων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η δική σας επιχείρηση. Η εταιρεία μας, σας παραδίδει και σας εξασφαλίζει ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το όποιο θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την σύγχρονη τεχνολογία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.   
Φροντίζουμε να είμαστε άμεσα δίπλα σας για την παροχή υποστήριξης στην ανάπτυξη και στις μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας σας, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.   

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι οι εξής: 

 • Μελέτη εγκατάστασης: Μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών σας και σε συνεργασία με εσάς, προτείνουμε τις βέλτιστες εναλλακτικές λύσεις σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής που σας ταιριάζουν και προάγουν την επιχείρηση σας. 
 • Εγκατάσταση Δικτύου (networking): Σας παραδίδουμε ασφαλή και ελεγμένη  εγκατάσταση δικτύου Η/Υ και VOIP τηλεφωνίας, καθώς και του αντίστοιχου δικτυακού εξοπλισμού που απαιτεί η επιχείρηση σας. 
 • Λογισμικό (Software): Η ομάδα μας πραγματοποιεί την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στους υπολογιστές σας καθώς και την παραμετροποίηση τους. Επιπλέων οι αντίστοιχες εργασίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης σε (Server) εκτελούνται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας διασφαλίζοντας σας την ευάριθμη λειτουργία των τεχνολογικών σας υποδομών. 
 • Τεχνική Υποστήριξη: Με γνώμονα τις απιστήσεις σας είμαστε πάντα δίπλα σας για άμεση τεχνική υποστήριξη, είτε αυτή αφορά υλικό (Hardware), είτε λογισμικό (Software). Βοηθάμε στην γρήγορη επίλυση οποιοδήποτε τεχνικής δυσκολίας, με το τεχνικό μας τμήμα να είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει είτε μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, είτε με άμεση επίσκεψη στο χώρο σας. 
 • Security, Monitoring: Αξιοποιώντας την εμπειρία μας αλλά και τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες λύσεων Cyber Security, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις προστασίας και παρακολούθησης (Firewall, End Point Security, Antivirus, Monitoring) με βάση τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και προστασία προσωπικών και εταιρικών δεδομένων GDPR – NIS Directive – ISO 27001.  
 • Backup, Cloud Services: Παρέχουμε και να οργανώσουμε σχέδια διασφάλισης των εταιρικών σας δεδομένων (Backup – Disaster Recovery) χρησιμοποιώντας εργαλεία και εξοπλισμό αποδεδειγμένης αξιοπιστίας. Εφαρμόζουμε λύσεις σύγχρονης Cloud τεχνολογίας (Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud) και εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της εταιρίας σας, και την οργανωμένη λήψη αντιγράφων ασφάλειας των  πληροφοριακών σας συστημάτων, μεγιστοποιώντας την προστασία  των εταιρικών σας δεδομένων.

Bussiness Firewall

PFSENSE Firewall-VPN-WAN Load Balance

pfsence

Το pfSense είναι ενα εξελιγμένο Firewall που μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη υποσυστημάτων (modules) είναι γρήγορο, σταθερό και με εξαιρετικών χαρακτηριστικά όπως:

Περισσότερα: Bussiness Firewall

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργικών συστημάτων Microsoft Server και Linux Servers.

Η εταιρία μας είναι Silver Microsoft Partner από το 2012 μέχρι και σήμερα. Δείτε περισσότερα εδώ: 

 

 • Microsoft Windows Server 2000 - 2003 R2
 • Microsoft Windows Server 2008 - 2012 R2
 • Microsoft Windows Server 2016
 • Microsoft Windows Server 2019
 • Microsoft Windows Server Core

 

 • Linux Core CentOS
 • Linux Base OpenSuse
 • Linux Fendora
 • Linux RedHat
 • Linux Slackware

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση νέου ή υφιστάμενου δικτυακού εξοπλισμού της επιχείρησης σας.

 • Έλεγχος ή εγκατάσταση καλωδίωσης, τερματισμός καλωδίων σε patch panel.
 • VOIP Τηλεφωνικα κέντρα με τεχνολογίες Lync - Asterisk - Hylafax - 3cx.
 • Firewall για την προστασία του εσωτερικού δικτύου με γνωστές τεχνολογίες όπως PfSense – Monowall – Ipcop - Iptables.

*Η εταιρία μας είναι HP Partner

Μεταφορά φυσικών servers σε Virtual Machines

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της φυσικής υποδομής σε εικονική. Δυνατότηταεπιλογής Virtualization Platform Hyper-v – ESXi – KVM Linux. Πραγματοποιούμε την  μεταφοράς της φυσικής υποδομής σε Virtual περιβάλλον με τα γνωστά για εσάς οφέλη.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εφαρμογών γραφείου, λογιστικών και εμπορικών εφαρμογών.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Virtual Appliance.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογίες virtualization. Συνδυάστε εξοικονόμηση στην κατανάλωσης ενέργειας, και του κόστους σε hardware, με έτοιμες προεγκατεστημένες εικονικές μηχανές χωρίς κανένα συμβιβασμό στις επιδόσεις τους.

Περισσότερα: Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Virtual Appliance.

Σύνδεση τερματικών στο δίκτυο της εταιρίας μέσω internet - VPN Road Warrior (Client-to-Gateway)

Δυνατότητα κρυπτογραφημένης επικοινωνίας των τερματικών της επιχείρησης σας (υπολογιστές, laptop, κινητά τηλέφωνα),  μέσω Internet, με τα κεντρικά. Παρέχουμε και παραμετροποιούμε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση VPN συνδέσεων των πωλητών με τα κεντρικά.

Δυνατότητα δημιουργίας Point to Point κρυπτογραφημένων συνδέσεων υπαλλήλων από το σπίτι τους, στην επιχείρηση κ.λπ.

Σύνδεση 2 ή περισσότερων σημείων μέσω internet - VPNTunneling

Δυνατότητα δημιουργίας Point to Point συνδέσεων μέσω κρυπτογραφημένων καναλιών. Σας παρέχουμε και παραμετροποιούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να συνδέσετε δυο ή περισσότερα απομακρυσμένα σημεία της υποδομή σας.

Συστήματα αποθήκευσης - Storage - NAS

Παρέχουμε την δυνατότητα εξοπλισμού και παραμετροποιήσης συστημάτων αποθήκευσης Storage ή NAS, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Εγκαθιστούμε συστήματα τόσο επώνυμα HP κ.λπ., όσο και ανοιχτού κώδικα, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό value for money. Η εταιρία μας είναι HP Partner.

Συστήματα Παρακολούθησης λειτουργιών

Παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε στην υποδομή της επιχείρησης σας αδιάλειπτη παρακολούθηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου των γραμμών σύνδεσης internet και των φυσικών μηχανών της υποδομής σας.

Συστήματα ενοποίησης γραμμών internet - Internet Load Balance and Failover - Internet Bonding

Παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε στην υποδομή της επιχείρησης σας αδιάλειπτη σύνδεση στο internet με πολύ καλές ταχύτητες. 

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε την ταχύτητα που θέλετε από την γραμμή του internet που διαθέτετε δεν χρειάζετε να μοιράζετε γραμμές σε ομάδες υπολογιστών. Δείτε τις πιο κάτω λύσεις:

Περισσότερα: Συστήματα ενοποίησης γραμμών internet - Internet Load Balance and Failover - Internet Bonding

Private Cloud

Δυνατότητα δημιουργίας Private Cloud στην υπάρχουσα υποδομή, ή σχεδιασμό και ανάπτυξη σε νέας. Η υποδομή Private Cloud επιτρέπει την δυναμική ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία με το ελάχιστο δυνατό κόστος σε κατανάλωση πόρων υλικού και λογισμικού.

private cloud

Public Cloud

Η τεχνογνωσία μας θα σας φανεί χρήσιμη για την επιλογή του κατάλληλου πάροχου Public Cloud, σε οποιοδήποτε τύπο πλατφόρμας θέλετε να επενδύσετε. IaaS, PaaS, SaaS.

IP Τηλεφωνία - Asterix - 3CX

Εγκατάσταση σύγχρονου IP τηλεφωνικού κέντρου, με απεριόριστες δυνατότητες όπως:

Περισσότερα: IP Τηλεφωνία - Asterix - 3CX

FaxServer

Διαχείριση των εισερχόμενων φαξ σε ηλεκτρονική μορφή (email). Δυνατότητα αποστολής fax από email. Δυνατότητα δρομολόγηση των φαξ σε επιλεγμένους τερματικούς υπολογιστές. Ακόμα είναι δυνατή η αποστολή μαζικών φαξ από ηλεκτρονική μορφή. 

Backup - Restore

Η πρόληψη ανέκαθεν αποτελούσε την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο προστασίας. Το κατάλληλο σχέδιο αντιγράφων ασφάλειας (Backup) μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα και να διασφαλίσει την εύκολη αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τεχνολογικών σας υποδομών σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλα λογισμικά.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και τα κατάλληλα εργαλεία (λογισμικό, εξοπλισμό) μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το κατάλληλο σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας (backup) αξιοποιώντας τεχνολογίες cloud ή και NAS για την βέλτιστη διασφάλιση των εταιρικών σας δεδομένων και συστημάτων.

Παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης αντιγράφων ανασφάλειας Backup είτε τα δεδομένα σας βρίσκονται στις εταιρικές σας συσκευές (pc, laptop, servers, mobile devices) είτε σε Cloud πλατφόρμες. Προσαρμόζουμε και αυτοματοποιούμε τις διαδικασίες λήψης αντιγράφων ασφάλειας αξιολογώντας, σε συνεργασία μαζί σας, τον ρυθμό μεταβολής των δεδομένων σας αλλά και την βαρύτητα τους για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας σας.

Εφαρμόζουμε σχέδια αποκατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό (Disaster Recovery) τα οποία μας επιτρέπουν την εύκολη ανάκτηση των αρχείων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία των συστημάτων σας άμεσα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες.

Εφαρμόζουμε σχέδια αντιγράφων ασφάλειας - backup και πλανά Disaster Recovery, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχουμε, αξιολογούμε και παραμετροποιούμε ανάλογα, διασφαλίζοντας έτσι την βέλτιστη προστασία και ασφάλεια σας.

Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή χρειαστεί να διασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των σχεδίων αντιγράφων ασφάλειας - backup και των πλάνων Disaster Recovery γιατί ανά τακτά διαστήματα εκτελούμε προσομοιώσεις τους και τις αξιολογούμε.

 

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000